Studentenhaver
Omschrijving

Studentenhaver – een gezonde mix

Onze studentenhaver bevat een mix van 2 soorten rozijnen, cashewnoten, pecannoten, walnoten, paranoten, amandelen en hazelnoten. De noten in studentenhaver zijn ongebrand en ongezouten!

De naam studentenhaver

Studentenhaver wordt ook wel elitehaver genoemd. De mix heeft zijn naam te danken aan de gezonde eigenschappen die het bevat. Studentenhaver is een gemakkelijk en snel tussendoortje die veel voedingstoffen bevat. De groep 'vaganten' die in de middeleeuwen leefden ondervonden dat het eten in een herberg relatief duur was en vonden in deze voedzame mix van noten en rozijnen een uitstekende bron van glucose en vetten. Studentenhaver hoeft niet gekookt te worden en is licht genoeg om lange tochten mee af te leggen.  

Studentenhaver gezond

Onze studentenhaver is heerlijk vers en heeft een uitstekende kwaliteit. De mix is rijk aan mineralen, eiwitten, koolhydraten en onverzadigde vetten. Ook de vitamine B en C zorgen ervoor dat de studentenhaver die door Kaashuis Best samengesteld is, een ideale gezonde snack is!

 Ingrediënten: Rozijnen licht, rozijnen donker (ongezwaveld), cashewnoten, pecannoten, walnoten, paranoten, amandelen, hazelnoten, arachideolie, conserveermiddel:E220, zonnebloemolie.

Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda's en sesam.

Bewaring: Droog, donker en koel bewaren.

Studentenhaver

Een gezonde mix Onze studentenhaver bevat een mix van 2 soorten rozijnen, cashewnoten, pecannoten, amandelen en hazelnoten.

Kies een gewicht
€ 5,25
200 gram
€ 26,25 per Kilo
Kenmerken
Notenmix