Macadamia's Raw
Omschrijving

Macadamia's Raw

Macadamianoten zijn heerlijke noten die te herkennen zijn aan hun ronde vorm. De noten zijn erg moeilijk te kraken. Er is een druk van ongeveer 20 kilo nodig per vierkante centimeter noot om de macadamia te kunnen kraken. Macadamianoten zijn de enige noten die omega-7 vetzuren bevatten.


Macadamianoten, lekker en gezond

Omdat er zoveel enkelvoudige onverzadigde vetten in deze noot zitten zijn ze erg gezond. Deze zijn ook goed voor de gezondheid van je lichaam want ze kunnen er namelijk voor zorgen dat je minder kans hebt op hart- en vaatziekten. Macadamia's zijn tevens rijk aan vitamine B en bevatten veel mineralen en vetten, maar dit zijn wel gezonde vetten die iedereen nodig heeft. De noten bevatten tevens omega-7 vetzuren die verder geen enkele noot bevat! Het eten van ongeveer 100 gram per dag zorgt ervoor dat je de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan vitaminen en mineralen binnen krijgt.

Macadamia's zijn heerlijk om zo als snack te eten. Je kunt de noten ook verwerken in pasta, salades en allerlei bakgerechten.


Ingrediënten: Macadamia noten.
Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda's en sesam.

Macadamia's Raw

Macadamia Noten Raw. De enige noot die omega-7 bevat. Rijk aan vitamine B, mineralen en gezonde vetten.

Kies een gewicht
€ 4,65
100 gram
€ 46,50 per Kilo
Kenmerken
Rauwe Noten