Huismix Gebrand & Gezouten
Omschrijving

Huismix Gebrand & Gezouten

Een heerlijke gebrande en licht gezouten notenmix met cashewnoten, pecannoten, macadamia noten, pinda's en vliespinda's. Deze mix is een absolute hit voor wie houdt van een lekkere notenmix om te snacken. 

De noten in deze mix zijn stuk voor stuk vers en worden dagelijks door ons kort gebrand en licht gezouten met natuurlijk zeezout. Een wereld van verschil met de dure notenmixen uit de supermarkt. Ontdek het zelf en je wilt nooit meer noten uit de supermarkt.

Cashewnoten

Ook cashewnoten zitten boordevol eiwitten en tevens met weinig vetten. Ondanks het lage vet gehalte bevatten cashewnoten wel veel calorieën dus een handje cashewnoten per dag is ruim voldoende.

Macadamia noten

Macadamia noten zijn de enige noten die omega-7 vetzuren bevatten. Daarnaast zitten ze boordevol vitaminen en mineralen waardoor je maar 100 gram macadamia noten per dag hoeft te eten om de ADH binnen te krijgen!

Pecannoten

Pecannoten zijn rijk aan vitamine E, eiwitten en antioxidanten. Deze antioxidanten kunnen helpen bij een hoog cholesterol gehalte wat kan leiden tot het verminderen van hart- en vaatziekten. 
Deze notenmix word gezouten met 100% natuurzuiver zeezout.

Ingrediënten: Cashewnoten, Pecannoten, Macadamia noten, Pinda's, Vliespinda's, Plantaardige olie (arachide), Zeezout.
Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda's en sesam.
Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.

Huismix Gebrand & Gezouten

De topper van Kaashuis Best! Kort gebrand en licht gezout. Boordevol eiwitten, vitaminen, mineralen en omega vetzuren.

Kies een gewicht
€ 5,25
200 gram
€ 26,25 per Kilo
Kenmerken
Notenmix