Cashewnoten Gebrand & Gezouten
Omschrijving

Gezouten cashewnoten – populair en lekker

Gezouten cashewnoten zijn heerlijk om als snack te eten, vanwege hun lekkere gebrande smaak. Daarnaast is het een van de meeste populaire notensoorten die wordt gegeten. Ze worden in de dop gebrand, waarna ze gemakkelijk uit de dop kunnen worden gehaald. Vaak wordt dit proces met de hand gedaan.

Cashewnoten bevatten veel gezonde voedingsstoffen. Naturel zijn ze net iets gezonder, maar ook de gezouten cashewnoten zitten vol met eiwitten, fosfor, ijzer en magnesium. Ze bevatten over het algemeen minder vetten dan andere noten. Naast de gezonde voedingstoffen zitten er wel veel calorieën in, dus een handje noten per dag is vaak wel genoeg.

Natuurlijk zijn ze lekker om als snack te eten. Maar je kunt ze ook in verschillende rijstgerechten of salades verwerken of een cashewnotenpasta maken. De gebrande smaak geeft een heerlijke extra toevoeging aan het gerecht. Het wordt steeds populairder om ze door gerechten te gebruiken. Je kunt de cashewnoten daarnaast ook verwerken in gebak en koekjes zoals een cashewnotentaart.

Naast de gezouten variant heeft Kaashuis Best ook ongezouten cashewnoten.

Dit product is gezouten met 100% natuurzuiver zeezout.

Ingrediënten: Cashewnoten, Plantaardige olie (Arachide), Zeezout.
Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda's en sesam.
Bewaring: Donker, droog en koel bewaren.

Cashewnoten Gebrand & Gezouten

Cashewnoten gebrand met zout. Heerlijk als snack of in rijstgerechten en salades.

Kies een gewicht
€ 5,25
200 gram
€ 26,25 per Kilo
Kenmerken
Gebrande Noten