Amandelen Bruin Raw
Omschrijving

Door de vele eiwitten die in amandelen zitten zijn de noten onwijs gezond. Bruine amandelen zijn daarom bij uitstek geschikt voor (top)sporters om spiermassa te herstellen en op te bouwen. Ongeveer 20% van de amandelen bestaat uit eiwitten, hierdoor zijn de noten te vergelijken met kip en zuivelproducten als yoghurt of melk. 

Recepten met bruine amandelen

Door de robuuste smaak zijn bruine amandelen een heerlijke snack om zo uit het vuistje te eten en kunnen ze goed verwerkt worden in salades. Als je amandelen in kleine stukjes wilt verwerken in bijvoorbeeld taart, cake of koekjes, kun je de amandelen makkelijk vermalen in een koffiemolen of keukenmachine. Een handje hele of fijngemalen amandelen is ook een erg lekkere bite voor door je granenontbijtje. 

Probeer ook eens onze witte amandelen. Deze worden kort geblancheerd, zodat het bruine velletje van de amandelen af valt. Deze witte amandelen hebben een zachtere structuur en smaak. Naast bruine amandelen heeft Kaashuis Best ook een groot assortiment andere rauwe noten.

Ingrediënten: Amandelen.
Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda's en sesam.
Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.

Amandelen Bruin Raw

Amandelen Bruin Raw. Boordevol eiwitten om spiermassa te herstellen en te behouden!

Kies een gewicht
€ 2,95
100 gram
€ 29,50 per Kilo
Kenmerken
Rauwe Noten