Franse Worst omhuld met Peper
Omschrijving

Gedroogde worst omhuld met peper

Droge worst met zwarte peper - Saucisson aux poivre. Een Franse worst met stevige en aanwezige pepersmaak. Heerlijk bij een glas bier.

Samenstelling Franse worst met zwarte peper:


Deze Franse worst is in basis een naturel droge worst, maar wordt daarna omhuld met zwarte peper. Hierdoor krijgt de droge worst een pittige pepersmaak.

Alle droge worsten m.u.v. de runderworsten zijn op basis van varkensvlees. Het varkensvlees is gekruid en wordt verrijkt met zwarte peper. De worsten worden handmatig gevuld in een natuurlijke varkensdarm. Hierdoor kan de buitenkant ook worden gegeten. Vervolgens gaan de droge worsten naar een rijpingskamer voor 3-5 dagen. Tot slot naar een grote cel met een temperatuur van 16-20 graden waar ze ongeveer 6 weken hangen om te drogen.

Schimmel op de worst:


Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product.

Houdbaarheid van de droge worsten:


De droge worsten zijn 2 maanden houdbaar buiten de koeling. Hele dichte dozen kunnen bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht.

Allergenen:


De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. Alle droge worsten bevatten geen gluten, behalve de gebakken ui. Deze bevatten wel gluten. De gedroogde worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten.

Franse Worst omhuld met Peper

Droge worst met zwarte peper - Saucisson aux poivre. Een Franse worst met stevige en aanwezige pepersmaak!

€ 4,95
Kenmerken
Franse Worst