Franse Worst met Hazelnoten
Omschrijving

Samenstelling Franse worst met hazelnoten

Een naturel worst met hele stukken noten. Doordat de noten in het vlees vermengd worden kan het per plakje verschillen hoeveel noten er in de worst zitten. 

Alle droge worsten zijn gemaakt op basis van varkensvlees, m.u.v. de runderworsten. De worsten worden handmatig gevuld en zijn omhuld door een natuurlijke varkensdarm. Hierdoor kan de buitenkant ook worden opgegeten. Vervolgens gaan de droge worsten naar een rijpingskamer voor 3-5 dagen. Tot slot verhuizen de worsten naar een grote cel et een temperatuur van 16-20 graden, waar ze ongeveer 6 weken hangen om te drogen.

Schimmel op de worst:

Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product. 

Houdbaarheid van de droge worsten:

Buiten de koeling zijn de droge worsten twee maanden houdbaar. Dichte dozen kunnen het best bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht. 

Allergenen:

De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. Alle droge worsten bevatten geen gluten, behalve de gebakken ui. Deze bevatten wel gluten. De gedroogde worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten.

Franse Worst met Hazelnoten

Deze worst is rijkelijk gevuld met hele stukken hazelnoot. Het kan per plakje verschillen of er noten in zitten.

€ 4,75
Kenmerken
Franse Worst