Franse Worst met 5 Pepers
Omschrijving

Gedroogde worst met 5 pepers

Droge worst met 5 pepers - Saucisson cinq baiesKruidig en licht pikant door de vijf soorten peperbesjes. Er zitten hele peperbessen verwerkt in de worst waardoor de smaak per plakje verschilt.


Samenstelling Franse worst 5 pepers

De gedroogde worst met 5 peperbessen is op basis van varkensvlees. De worsten worden handmatig gevuld in een natuurlijke varkensdarm. Hierdoor kan de buitenkant ook worden gegeten. 150 gram varkensvlees en 2 gram peperbessen voor 100 gram eindproduct.


Schimmel op de worst:


Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product.

Houdbaarheid van de droge worsten:


De droge worsten zijn 2 maanden houdbaar buiten de koeling. Hele dichte dozen kunnen bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht.

Allergenen:


De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. Alle droge worsten bevatten geen gluten, behalve de gebakken ui. Deze bevatten wel gluten. De gedroogde worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten.

Franse Worst met 5 Pepers

Kruidig en licht pikant door de vijf soorten peperbesjes!

€ 4,95
Kenmerken
Franse Worst