Fondueset Super Cheesy - 1,3L
Omschrijving

Met de Fondueset Super Cheesy heb je alles in huis voor een avond gezellig kaasfonduen. De vaatwasserbestendige fonduepan heeft een inhoud van 1,3 liter; genoeg voor 875 gram kaasfondue. Een maaltijd voor 4 of snack voor nog veel meer personen! Zet het stokbrood, de groenten en vleeswaren maar klaar en dippen maar. 

Complete fondueset 

Ongestoord genieten van gesmolten kaas. Dat is wat deze complete fondueset jou biedt. De vuurvaste fonduepan is zo gevormd dat het op een echte gatenkaas lijkt. Nadat je de kaas op het fornuis gesmolten hebt, houdt het gietijzeren onderstel en de brander (werkt o.b.v. spiritus/brandpasta, niet inbegrepen) de kaas voor je warm. 

De fonduepan is enkel geschikt voor gebruik in/op: gasfornuis. 

Indien je alleen een andere hittebron hebt – zoals inductie of elektrische kookplaat – raden we je aan om een andere pan te gebruiken om de fondue warm te maken. 

Vaatwasserbestendige fondueset 

Hebben jullie genoeg kaasfondue op? Geen probleem! Deze cheesy fonduepan en 6 bijgeleverde fonduevorken mogen gewoon in de vaatwasser en doet al het afwaswerk voor je. Het onderstel krijg je eenvoudig schoon door er een vochtige doek overheen te halen. Met deze fondueset zul je jarenlang fondueplezier beleven.

Fondueset Super Cheesy - 1,3L

Met de Fondueset Super Cheesy heb je alles in huis voor een avond gezellig kaasfonduen!

€ 54,99