5 liter Biologische extra vierge olijfolie
Omschrijving

5 liter blik olijfolie

Voor de grootverbruiker! Wist jij dat de ‘echte’ Griek zo’n 30 liter olijfolie per persoon per jaar consumeert en wij Nederlanders ‘slechts’ tot 1 liter komen? Dit 5 liter blik extra vierge olijfolie, dat er niet alleen hartstikke strak uitziet, is dé aanzet tot kokkerellen met olijfolie en je de Griekse lifestyle aan te meten.

Het 5 liter blik, voor de grote olijfolie-liefhebber. Onze extra vierge olijfolie is ongefilterd, biologisch en koudgeperst, wordt niet gemengd met andere oliën en is vrij van toevoegingen. Puur natuur dus!

Nog een groot pluspunt is dat Gkazas een eerlijk familieproduct is. De olijfolie wordt door onszelf geproduceerd op eigen land in de bergen van Kreta. Ook het oogsten en persen doen we op de meest authentieke wijze: met onze eigen handen. De blikken worden ten slotte met liefde gevuld vlak in de buurt van onze olijfgaarden op Kreta voor ze met transport naar Nederland gaan. Authentiek Kretens, dus!

5 liter Biologische extra vierge olijfolie

Wist jij dat de ‘echte’ Griek zo’n 30 liter olijfolie per persoon per jaar consumeert en wij Nederlanders ‘slechts’ tot 1 liter komen?

€ 49,95
5 liter
Kenmerken
Blik