Franse Worst met bleu d'Auvergne Kaas
Omschrijving

Franse worst bleu d'Auvergne, blauwaderkaas

Onze bestseller. Overheerlijke gedroogde worst met blauwe kaas.  Heerlijke blauwschimmelkaas. Subtiel van smaak, ook wel de smaak van vakantie!

Alle droge worsten m.u.v. de runderworsten zijn op basis van varkensvlees. De worsten worden handmatig gevuld in een natuurlijke varkensdarm. Hierdoor kan de buitenkant ook worden gegeten. Vervolgens gaan de droge worsten naar een rijpingskamer voor 3-5 dagen. Tot slot naar een grote cel met een temperatuur van 16-20 graden waar ze ongeveer 6 weken hangen om te drogen. 

Schimmel op de worst:

Er kan een laag groene, blauwe schimmel op de worst zitten. Deze schimmel kan geen kwaad en kan gewoon worden opgegeten. De schimmel zorgt voor de houdbaarheid van het product. 

Houdbaarheid van de droge worsten:

De droge worsten zijn 2 maanden houdbaar buiten de koeling. Hele dichte dozen kunnen bewaard worden in de koeling bij een temperatuur van 4 graden. Hierdoor blijven de worsten lekker zacht. 

Allergenen:

De worsten bevatten geen schadelijke geur-, kleur- en smaakstoffen. Alle droge worsten bevatten geen gluten, behalve de gebakken ui. Deze bevatten wel gluten. De gedroogde worsten bevatten lactose. Ook kunnen er sporen van noten in alle Franse worsten zitten.

Franse Worst met bleu d'Auvergne Kaas

Onze bestseller. Overheerlijke gedroogde worst met Bleu d'Auvergne kaas. Krachtig, maar niet te overheersend. De smaak van vakantie!

€ 4,75
Kenmerken
Franse Worst