Noten:

Bij Kaashuis Best worden alle noten dagelijks vers gebrand in de beste notenolie van topkwaliteit.

Wist u dat noten cholesterolvrij zijn en boordevol belangrijke voedingsstoffen zitten? Bovendien zijn noten een rijke bron van vitamines, waaronder foliumzuur, niacine en de vitamines E en B6. Noten zijn ook rijk aan mineralen, zoals magnesium, zink, selenium, fosfor en kalium. Het regelmatig eten van noten kan helpen om de kans op een hartkwaal te verkleinen.

Onze winkel beschikt over een notenassortiment dat dagelijks vers gebrand wordt in onze zaak. Dit heeft als resultaat dat u superverse noten koopt, waar u zeker de smaak van gaat waarderen. De meeste noten worden licht gezouten zodat het zout niet de overhand krijgt. Tevens hebben wij natuurlijk onze ongezouten noten(mixen). De diverse notenmixen worden door ons zelf samengesteld. Naast mixen met pinda’s als basis, hebben we ook luxere mixen waarin macadamia’s, pecannoten en pistachenoten de hoofdrol spelen. Voor heerlijke rijstcrackers of Japanse mixen bent u bij ons aan het goede adres. We hebben een breed assortiment Japanse zoutjes. Bent u een liefhebber van pittig of geeft u de voorkeur aan wat zoets, u zult het zeker kunnen vinden bij ons. Chocoladenoten zijn in diverse soorten en smaken te verkrijgen. Wij kopen uitsluitend de eerste kwaliteit in om ons hiermee goed te kunnen onderscheiden.

Bij Kaashuis Best te verkrijgen:

Ongebrand:

Amandelen bruin en blank

Doppinda’s

Hazelnoten bruin en blank

Paranoten

Pecannoten

Pijnboompitten

Cashewnoten

Macadamia’s

Pistachio’s gepeld

Diverse Luxe mixen

Gebrand:

Cashewnoten

Macadamia’s

Pinda’s

Pistachio’s

Diverse Luxe mixen

Diverse Pinda mixen

 
Noten
Noten 2
Noten 3

Zuidvruchten:

De consumptie van gedroogd fruit is een traditie van eeuwen en komt voornamelijk voort uit landen rond de Middellandse zee. Al het fruit is rijk aan calcium (voor gezonde botten) kalium (voor sterke spieren) en ijzers tegen bloedarmoede. Doordat het gedroogde fruit nog maar een klein deel water bevat en een hoog gehalte aan (eigen)suikers is het fruit lang houdbaar. Gedroogd fruit is ideaal om altijd op voorraad te hebben. Heerlijk en een goed alternatief voor de lekkere trek of als tussendoortje.

 

Gedroogde zuidvruchten zijn rijk aan vezels, vitamines, mineralen als ijzer, magnesium, calcium en kalium en bevatten bovendien geen vet. Op het gebied van vitamines zijn abrikozen vooral rijk aan vitamine E, pruimen en krenten aan vitamine B1, vijgen aan vitamine B2, rozijnen aan vitamine B6 en tutti frutti aan nicotinezuur.

In het Assortiment bij Kaashuis Best:

  • Abrikozen
  • Dadels
  • Pruimen
  • Vijgen
  • Tutti Frutti
  • Blauwe Rozijnen
  • Gele Rozijnen
  • Cranberry’s
 
Zuidvruchten-1,2
Zuidvruchten-3,2
Zuidvruchten-2,2