Chocolaterie Boulanger

Een bonbon produceren die qua vormgeving en smaak duidelijk verschilt met de producten van collega chocolatiers. Onze bonbon productie heeft als grootste specialiteit het crème frâiche assortiment, dat door de keuze van de grondstoffen een houdbaarheid heeft van ca. 4 weken na aankoop. Door de creatieve inbreng van de vakmensen van Chocolaterie Boulanger werden eigen modellen ontworpen met originele smaakcombinaties. Tijdens het productieproces wordt nauwlettend toegezien of het product aan de hoge eisen voldoet. Eisen voor wat betreft smaak, vorm, stevigheid en glans, om maar enkele voorbeelden te noemen. Door de constante controle op het eindprodukt kunt u er zeker van zijn dat een bonbon van Chocolaterie Boulanger altijd een delicatesse is.

Overtuig u zelf van de excellente kwaliteit en proef de verfijnde smaak van de bonbons zoals deze sinds 1969 gestalte hebben gekregen. Dan zult ook u zeggen: Chocolaterie Boulanger

 
Bonbons
Bonbons 1
Bonbons 3